Nyhetsbrev maj 2024

Innergården - en plats för alla
Våren är här vilket innebär att många oss använder vår gemensamma innergård, som vi ansvarar för tillsammans med grannföreningen Krickan. Vi vill ju att vår innergård ska vara en trivsam plats för alla boende, tänk då på följande:
● Rastning av hund är ej tillåten
● Har du använt grillplatsen, den andra sällskapsytan eller umgåtts på gräsmattan - kom ihåg att städa efter dig. Lämna inga sopor - vi vill inte ha några skadedjur.
● Glöm inte att samla ihop barnens leksaker, cyklar, m.m. efter dagens lek.
● Håll koll på fotbollen så att den inte hamnar i något fönster eller på någons uteplats.


Endast elgrillar tillåtna
Kom ihåg att det inte är tillåtet att använda kol-eller gasolgrill på balkongen eller uteplatsen. Om du vill grilla med kol, så finns det två gemensamma grillar som kan användas på innergården.

När du grillar använd sunt förnuft och ta hänsyn till dina grannar. Tänk på brandsäkerheten! Vid kolgrillning på innergården bör du ha en hink med vatten intill, och håll brännbart material långt från grillen.

Tvätt av bil och motorcykel
Kom ihåg att det inte är tillåtet att tvätta bil och motorcykel på gatan i Stockholms stad. Olja, kemikalier och tungmetaller rinner rakt ut i sjöar och vattendrag via dagvattenledningarna. Närmaste biltvätt finns på Circle K eller Fagersjö vid Lidl (Glimra).

Glöm inte att visa hänsyn till dina grannar och tänk på våra trivselregler. Dessa hittar du på vår hemsida under fliken Om föreningen.